Huisje ‘Prasino’

English

Prasino is een comfortabel huisje, geschikt voor 4 personen. Het huis staat op een terrein van circa 500 m². Het huis heeft twee slaapkamers: een met een tweepersoonsbed en een kamer met een stapelbed (vooral geschikt voor kinderen). Beide kamers hebben een kledingkast.  Daarnaast heeft het een woonkamer, met daarin een eettafel, een bank en een boekenkast. Verder beschikt het huisje over een keukentje en een badkamer met douche.

Alle kamers zijn voorzien van luiken en horren om warmte en ongedierte buiten te houden. De beide slaapkamers hebben een airconditioning.

Aan de voorkant van het huis bevindt zich een groot overdekt terras, met daaronder een grote eettafel voor acht personen. Vanaf het terras aan de zijkant van het huis heeft u  een grandioos uitzicht op de berg Ainos . In het voorjaar lopen er schapenkuddes langs. Op dit terras is ook een buitendouche aanwezig. Voor het overdekte terras ligt een grote tuin, met amandel-, walnoten- en citroenbomen.  Ook zijn er overal kruiden te vinden, zoals tijm, rozemarijn, wilde oregano en laurier.

Het huis is een fijne uitvalsbasis voor een verkenning van het mooie, groene eiland. U heeft zelf de keuze om de drukte op te zoeken. In de avond keert u terug in de rust van het huis.

Wat is er verder aanwezig?

  • twee ligbedden;
  • wasmachine (gebruik is € 3,00 per keer);
  • koelkast met groot vriesvak;
  • 1 ventilator;
  • voor frisse dagen een radiator.