Over het huisje

English

Prasino is een comfortabel huisje, geschikt voor 4 personen en eventueel uit te breiden voor 6 personen. Het huis staat op een terrein van circa 500 m². Het huis heeft twee slaapkamers: een met een tweepersoonsbed en een met een stapelbed. Beide kamers hebben een klerenkast.  Daarnaast heeft het een woonkamer, met daarin een eettafel, een bank en een boekenkast. In de woonkamer is het ook mogelijk om nog twee bedden te plaatsen. Verder beschikt het huisje over een keukentje en een badkamer met douche.

Alle kamers zijn voorzien van luiken en horren om warmte en ongedierte buiten te houden. In de slaapkamers is airconditioning.

Aan de voorkant van het huis bevindt zich een groot overdekt terras, met daaronder een grote eettafel voor acht personen. Vanaf het terras aan de zijkant van het huis heeft u  een grandioos uitzicht op de berg Ainos . In het voorjaar lopen er schapenkuddes langs. Op dit terras is ook een buitendouche aanwezig. Voor het overdekte terras ligt een grote tuin, met amandel-, walnoten- en citroenbomen.  Ook zijn er overal kruiden te vinden, zoals tijm, rozemarijn, wilde oregano en laurier.

Op het terrein staat nog een ander vakantiehuis, in de Nederlandse zomervakanties zijn hier andere gasten. De tuin, veranda en terras zorgen echter voor maximale privacy.

Het huis is een fijne uitvalsbasis voor een verkenning van het mooie, groene eiland. U heeft zelf de keuze om de drukte op te zoeken. In de avond keert u terug in de rust van het huis.

Wat is er verder aanwezig?

 • Gratis WIFI
 • twee ligbedden;
 • wasmachine (gebruik is € 3,00 per keer);
 • koelkast met groot vriesvak;
 • 1 ventilator;
 • voor frisse dagen een radiator.

Nederlands

Mavrata 50 is a comfortable house, suitable for four persons. There are two bedrooms, one with a double bed and the other with a bunk bed, especially suited for kids. Both the rooms have a wardrobe. Besides the bedrooms, the house consists of a living room (with a dining table, a couch, a bookcase and optional extra beds), a kitchen, and a bathroom with a shower.

Each room is provided with shutters and mosquito screens to keep the heat and the vermin out. The house has airconditioning in the two bedrooms.

The surrounding area of about 500 m2 belongs to the house as well. On the front side of the house is a big, covered terrace with an eight-person dining table. In the garden in front of this terrace, there are almond, walnut and lemon trees. You can also find herbs there, such as thyme, rosemary, oregano and laurel. On the side of the house there is a terrace with a beautiful view of the mountain Ainos, and in the spring of the sheep herds passing by.

There is another house located on the terrain, which is usually occupied during the dutch holidays. However, the garden, the porch and the terrace provide maximum privacy.

The house is a nice base for exploring the beautiful, green island. You can decide to visit the village, or to stay at ease in the comfortable house.

Additional available things:

 • Free WIFI
 • Two beds
 • Washing machine
 • A refrigerator with a big freezer
 • A fan
 • A radiator